Dit jaar komt er een artikel van 6 pagina's over mijn werk van in de Ariadne Living. Het artikel is gemaakt door moonshine productions. Meer informatie volgt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste Marga, Van zowel je prachtige schaal met de inwendige onverwachte ribbels als je relikwie doosje geniet ik dagelijks. Beide objecten hebben een speciale plek in mijn huis en zijn een prachtige aanvulling op mijn interieur! 
Bedankt! Groeten, Nic Tesser
----------------------------------------------------------------------------------
Leuk vernieuwend werk. Een aanwinst in elk interieur. Ben er erg blij mee.
Willeke Busser

----------------------------------------------------------------------------------
Ha Marga, Vaak denk ik aan je als June en ik weer muntjes en soms briefjes in haar 'spaarpot' stoppen, want we moeten alleen nog verzinnen hoe we het spaargeld er later ooit uitkrijgen zonder de de spaarpot te beschadigen. Als hij z'n huidige functie over pakweg tien jaar verloren heeft, wil ik 'm namelijk toch zelf gaan gebruiken om tulpen in te zetten. Jouw keramiek - alhoewel dus oorspronkelijk bedoeld als vaas - is naast mooi, ook nog eens ècht (multi)functioneel!
Liefs en tot gauw, June & Guus.
----------------------------------------------------------------------------------Lieve Marga, het kerstgeschenk dat je voor ons gemaakt hebt wordt met de dag mooier. En de "waarde" zal alleen maar toenemen. Paul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer | Privacy | Copyright 2009-2013